Missie en visie van Doomernik Training & Coaching

In een combinatie van passie, enthousiasme, humor, respect én integriteit, mensen inzichten aanreiken om zowel zakelijk als privé nóg succesvoller te worden.
 
Visie Marc Doomernik
Mensen ontwikkelen, professionaliseren doe je niet ‘éven’. Iets wat er al tientallen jaren in zit ga je morgen niet anders doen door ‘even’ een paar vaardigheden aan te leren. Daarbij is de medewerker niet alleen verantwoordelijk voor zijn/haar ontwikkeling. Groeien doe je samen met je leidinggevende. Hier denken veel bazen en bedrijven, helaas nog steeds, veel te lichtzinnig over.

Ik doe het nét even anders!

  • 4-stappenplan
  • Over Marc
  • Video

Het 4-stappenplan verspreid over ca. 5-6 maanden bestaat uit:

  • Je eigen Facet5 persoonlijkheidsscan (20 pagina's!) + werkboek.
  • 4 dagen trainen verspreid over 3 maanden.
  • Een coachingssessie 2 - 3 maanden ná de training.
  • Een evaluatiegesprek met de leidinggevende.

Achtergrondinformatie oprichter Doomernik Training & Coaching

“Een goede trainer/coach laat ook zijn eigen kwetsbaarheden zien...!”

Sinds 1998 trainer/coach en vanaf 2001 zelfstandig ondernemer. Daarvoor 11 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Marc heeft een ‘Verfrissende Blik’ op thema’s als persoonlijke effectiviteit, beïnvloeden en (persoonlijk) leiderschap.

Volgens cursisten en cliënten kan Marc gekarakteriseerd worden als: 
Veel kennis, praktijkgericht, open, eerlijk, integer, is in staat om in de lichtheid met heftige dingen om te gaan, prikkelend, bijdehand, alert, eigenwijs, zorgzaam en iemand met veel humor.

In trainings- of coachtrajecten laat Marc zich niet leiden door een vast programma, volgorde of methodiek.
Afhankelijk van de situatie en de persoon kiest hij voor een bepaalde werkwijze.

Marc zelf: ‘In een open training wil ik, naast het programma, toch ook zoveel mogelijk individueel maatwerk leveren. Iedereen moet krijgen wat voor hem/haar belangrijk is’.

Marc heeft o.a. de volgende opleidingen gevolgd: 
NLP (trainer), systemisch werken (familie-, organisatie- en structuuropstellingen), Oplossingsgericht werken, coachopleiding, PMA (Progressive Mental Alignment), Shiatsu, TRE (Tension Release Excercises). Door de extra opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis kunnen cliënten in aanmerking voor vergoeding bij hun zorgverzekeraar, mits hiervoor de juiste aanvullende verzekering is afgesloten (voor meer informatie is het handig om contact op te nemen met je zorgverzekeraar).