Mooie resultaten met TRE

Een kort artikel over mooie resultaten met TRE

Hoe spanningen snel uit je lijf kunnen verdwijnen. Hoe snel je je beter kunt voelen.

TRE is helaas nog maar nauwelijks bekend in Nederland. In de rest van de wereld wordt deze methodiek al veelvuldig toegepast. Alle verdere informatie over TRE kun je op mijn site vinden.

Ik wil in dit artikel alleen even stil staan bij mijn persoonlijke ervaringen met TRE en het enthousiasme waarmee mijn cliënten tot nu toe hebben gereageerd.

Pas een paar maanden geleden ben ik in contact gekomen met TRE.  TRE staat voor Trauma en Tension Release Exercises. Het is een zelfhulpmethode waarbij je leert hoe je opgedane spanningen, die in je lijf ‘opgesloten zitten, eenvoudig uit je lichaam kunt laten wegvloeien.

Ik ben zo enthousiast over deze techniek dat ik in oktober een verdiepingsmodule volg. Net om de hoek…. In Zuid Afrika. Heel vervelend ;-)

Persoonlijk heb ik veel baat bij TRE. Kort gezegd; Ik voel me meer relaxed,  ben minder moe en ga veel makkelijker om met zaken die me overkomen. Hieronder een paar ervaringen van mensen die me hebben gemaild nadat ze 1 of 2 TRE sessies hadden ondergaan:

‘Wat fijn dat ik nu een keer niet over al mijn ellende hoef te praten om mijn ‘pijn’ op te lossen. Erg verhelderend om gewoon met je lijf aan de slag te gaan waardoor ‘oude rommel’ wordt opgeruimd. Na 2 keer merk ik dat ik een stuk opgewekter ben. Wat een heerlijkheid. Nu weet ik weer hoe het is om je lekker te voelen. Dat is lang geleden.’

‘Ik slaap al jaren slecht. Na de TRE sessie van vandaag heb ik voor het eerst weer 9 uur geslapen’

‘Ik wil je even laten weten hoe mijn ervaringen tot nu toe zijn geweest met TRE. Om te beginnen ben ik verbaasd over wat er allemaal in je lichaam ligt opgeslagen en non-verbaal naar buiten komt.
De eerste keer voelde ik duidelijk dat er geen verbinding was tussen mijn onderlichaam en ’t borst/keelgebied. De 2e keer ontstond er wel duidelijk ’n verbinding. Dat raakte me en ik werd er ook emotioneel van. Dankjewel Marc! Ik ben erg enthousiast over TRE en zou graag nog ’n sessie bij je willen volgen.’

‘Wat moet ik ervan zeggen, ik heb veel meer energie, de hoofdpijn is nagenoeg weg (?), zit een stuk beter in mijn vel en dat allemaal door die TRE oefeningen. Blijf het wonderbaarlijk vinden  maar helemaal top. Dank je wel!’

‘Ik moet mijn afspraak met je helaas verzetten, maar zou graag nog een sessie doen. In tijden heb ik me niet zo "fit" gevoeld!’

‘Kan het niet zo goed uitleggen wat TRE met me doet. Het is wel een prettig gevoel. Het lijkt wel alsof ik meer ruimte heb in mijn lijf. Het voelt als een soort opgeruimd. Snap je wat ik hiermee bedoel?’
Nieuwsgierig naar TRE?

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie óf …je neemt deel aan een van de workshops. De eerste staat gepland op 17 november. Alle info over de TRE workshop.